Броени дни до старта на Американското турне на Деси Слава

Броени дни до старта на Американското турне на Деси Слава

В края на тази седмица, с концерт в Торонто на 24 януари, стартира Американското турне на Деси Слава. Звездата на телевизия “Планета“ е изключително развълнувана от предстоящите срещи с българската общност в Канада и САЩ, защото пази страхотни спомени от предишното си гостуване зад Океана. Тя е сигурна, че и този път предстоят много весели емоции, гарнирани с хубава българска музика. Специално за музикалния тур, Деси Слава е подготвила разнообразен репертоар, който включва най-големите й хитове, както и любими заглавия от различни жанрове. Запазено място в програмата тази година ще намери и актуалния й сингъл “След 1000 жени“, който у нас се нарежда сред водещите хитове на сезона.

Деси Слава е щастлива от успеха на парчето, а преди време, в ефира на телевизия “Планета“ тя призна:

“Нещата винаги се получават добре, когато един продукт е хубав, когато има вложен труд, старание, хубава емоция. Благодаря на всеки един, докоснал се до този проект“.

А за почитателите на звездата зад Океана, ще припомним датите на концертите й в САЩ и Канада - 24 януари –Торонто, 25 януари – Чикаго, 26 януари – Нейпълс, 28 януари – Лас Вегас, 31 януари – Монреал и 01 февруари – Атланта.

КАТЕГОРИИ