България посреща Великден със звездите на “Планета Фолк”

България посреща Великден със звездите на “Планета Фолк”

Възкресение Христово е най-големият и най-светлият празник за православните християни. По традиция България ще посрещне Великден с хубавите народни песни на звездите на “Планета Фолк”. На 15 април Николай Славеев и неговият бенд ще гостуват в комплекс “Приказките” край Харманли, а на следващият ден ще се погрижат да създадат “Настроение в ритъм” на гостите на “Спа хотел Хисар”, както само те умеят.

Янко Неделчев също ще сподели Великденските празници с почитателите на хубавата народна музика. На 15 април е специален гост в хотел “Здравец” във Велинград, а на 16-ти ще пее на Великденския концерт в Берковица. 
Още вълнуващи музикални срещи предстоят за почитателитe на хубавата народна музика на Великден. Ангелина Милева ще весели гостите на празничен концерт в Ботевград, който ще се състои в Градския парк. Специално участие в празника ще вземе танцова формация “Антик”. Фолклорният дует Калина и Невена на Великден ще гостува в Банско. Жители и гости на града ще могат да се веселят и да се хванат на кръшно българско хоро на площад “Никола Вапцаров”.

Мария и Магдалена Филатови ще пеят на Великденски кукерски фестивал в Елешница, община Разлог. На празника те със сигурност ще представят най-новата си мелодия “Лазарки”, която направи премиера в официалния канал Planeta Official в YouTube и в ефира на телевизия “Планета Фолк” в навечерието на Лазаровден и Цветница. Музикантите и солиститe на Формация “Паскалев - Пловдив” ще са специални гости на събора в Горни Домлян, община Карлово.

КАТЕГОРИИ