Карлос снима фенове в “Бомба”

Карлос снима фенове в “Бомба”

За тази неделя - 7 февруари са насрочени снимките на новия музикален проект на Карлос. Изпълнителят вече издаде пред зрителите на телевизия “Планета”, че заглавието на сингъла е “Бомба”. Неговите почитатели могат да се включат в снимките на лайв клипа и да бъдат сред публиката в Spirit Club в Пловдив. Началото на снимките ще бъде в 15:00 часа, а всички, които искат да се забавляват и да си подарят няколко часа различни емоции изпълнителят очаква на снимачната площадка.
Само преди седмица Карлос гостува на предаването “Автограф”, където сподели своите наблюдения за музикалните предпочитания на публиката, както и посоката, която самият той ще следва в новите си проекти.
“Забелязвам, че хората искат по-стойностни песни. Започнаха да им омръзват баналните текстове. Предпочитани са и кючеците. Средното положение започна да им става едно размито. Казват, че всички песни им звучат еднакво. Затова и аз съм се фокусирал в тази насока. Следващата ми песен е “турбо фолк” и е със заглавие “Бомба”. След това ще предложа по-различен проект с хубав текст, дори се надявам една колежка да се съгласи да направим дует”, разкри певецът пред водещата Галя Димитрова.

КАТЕГОРИИ