Черно с лед за ЧРД на Милко Калайджиев

Черно с лед за ЧРД на Милко Калайджиев
Слушай в Стрийминг Платформите

Още от сутринта, Милко Калайджиев черпи приятели и познати за своя рожден ден. Мустакът на Републиката е щастлив днес, на своя празник, защото е заобиколен с обичани хора.

“В тези сложни времена най-важно е човек да е здрав, хората, на които държи да са спокойни и така заедно можем да преодолеем всяка трудност“, философски заключва певецът.

Освен публиката, основен стимул в живота на Милко Калайджиев е неговото семейство. Съпругата Маргарита винаги го е подкрепяла във всяко начинание, а синовете Алекс и Антонио са истинска гордост и награда за него. И двамата са третокурсници – Алекс учи медицина в Плевен, а Антонио е студент в УАСГ в София.

Милко Калайджиев още не знае как ще завърши празника тази вечер, но със сигурност в менюто му ще присъства “Черно с лед“, както е и заглавието на последния му хит. Вие може да го откриете не само в Planeta4K, а и в любимите стрийминг платформи.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Милко Калайджиев с пожелания за здраве, нови хитове и творческо вдъхновение!

КАТЕГОРИИ