Честит имен ден, Кирил!

Честит имен ден, Кирил!

На 11 май Българската православна църква почита Светите равноапостоли и просветители Кирил и Методий, а 24 май се утвърждава като празник на българската просвета и на славянската култура. Затова и днес всички, които носят имената Кирил и Методий, и техните производни отбелязват своя имен ден. В каталога на музикална компания “Пайнер“ също има именик – това е един от новите и все по-актуални изпълнители в поп-фолка, Кирил. С усмивка и позитивно настроение певецът посреща празника си, защото е убеден, че каквото излъчваме, това и привличаме. А Кирил днес привлича искрена обич и много радост, поднесени от неговите близки, колеги и почитатели. Те не пестят хубави думи и пожелават името да му носи много успехи.

Определено 2021 година се откроява като добра за певеца до момента, защото и двата проекта, които представи – “Страх“ и “Такси“ бяха високо оценени от публиката и се наложиха като хитове.

“Изключително много благодаря за страхотните отзиви за “Такси”. Съвсем скоро ще ви изненадам с нова песен, която ще бъде в дует и силно се надявам да ви хареса толкова, колкото на мен“, обеща изпълнителят в своя Instagram профил.

Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят имения ден на Кирил и му желаят здраве, късмет, щастливи моменти и нови, хубави песни! Специално поздрав за него и всички, които харесват песните му днес е предаването STARS, в което той е специален гост.

КАТЕГОРИИ