Честит имен ден, Надя Стоева!

Честит имен ден, Надя Стоева!

На 17 септември Православната църква почита паметта на Светите мъченици София, Вяра, Надежда и Любов и се отдава почит на добродетелите, които ни крепят – вярата, надеждата, любовта и мъдростта. Имен ден днес празнува една от най-популярните и обичани фолклорни изпълнителки – солистката на орк. “Канарите“, Надя Стоева. Певицата с гордост споделя, че е кръстена на своята баба Найда, от която е наследила любовта към фолклора. Надя Стоева е щастлива, че носи това красиво име и е уверена, че то й дава сила, устойчивост и късмет през целия й житейски път до момента. Певицата посреща с радост и много хубаво чувство този ден, а още от ранните часове на деня, към нея бяха отправени многобройни честитки.

Както винаги, първи в празничния ден я поздрави нейният съпруг, Атанас Стоев, а колегите и многобройните фенове на оркестъра не пестят хубави пожелания за нея. Почитателите на оркестър “Канарите” знаят, че Надя Стоева има още един повод за празнуване днес. Певицата е родом от София, която днес също отбелязва своя празник.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят имения ден на Надя Стоева с пожелания за здраве, семейно щастие и още много хубави песни!

 

КАТЕГОРИИ