Честит имен ден, Пепи Христозова!

Честит имен ден, Пепи Христозова!

На 14 октомври Българската православна църква почита паметта на преподобна Петка - Параскева Търновска. Народът отбелязва Петковден като начало на зимните празници и по традиция се правят курбани, сборове и служби за здраве и плодородие. От изпълнителите на музикална компания “Пайнер” именичка е народната певица Пепи Христозова. В нейното семейство всички се отнасят с особена почит към Св. Петка и вярват в нейната закрила, както за хората, носещи името й, така и за всички християни.

На имен ден не се кани, но Пепи Христозова с радост ще посрещне всеки, който реши да я поздрави за празника. В тези есенни дни изпълнителката влиза в студио за записите на три свои авторски народни песни с тракийско звучене. След това заминава за Лимасол, Кипър, заедно с приятели. Кратката почивка край морето ще я зареди с нови сили и вдъхновение за поредицата от концерти, които й предстоят.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета Фолк” честитят имения ден на Пепи Христозова с пожелания за здраве, щастие и професионални успехи!

КАТЕГОРИИ