Честит рожден ден, Айшенур!

Честит рожден ден, Айшенур!

На 25 май е рождения ден на фолклорната певица Айшенур. Изпълнителката споделя, че този ден е специален за нея не само заради личния й празник, а й защото е съвпаднал с абитуриентския й бал.

“Това беше също много щастлив миг за мен, защото балът съвпадна с моя рожден ден. Датата беше 25 май 2010 година. Незабравим момент - споделя Айшенур в рубриката “От моето детство“ и продължава - Роклята за бала купихме заедно с моите родители от чужбина. Чувствах се като истинска принцеса. Пожелавам на всички абитуриенти да завършат успешно и да имат един незабравим бал“.

Айшенур е завършила Музикалното училище в Котел, а през 2017 се дипломира в СУ “Св. Климент Охридски” като Магистър по Музикална педагогика. С радост и вълнение тя разказва за ученическите си години, като показва пред зрителите снимка, която свързва с хубав спомен от първия учебен ден в 11-ти клас.

“Искам да ви покажа снимка от първия учебен ден в 11-ти клас. Тук сме много щастливи, че се срещаме след дългото лято и сме готови да получим нови знания. В училището всеки ден преминаваше с много музика, с много смях, с много забавления. Наистина, това са едни от най-хубавите години в моя живот“, не крие певицата.

Сред подаръците за рождения ден на Айшенур тази година е появата на дебютния й албум “Любов без граници”. Той включва 12 композиции, записани през последните 4 години и вече може да бъде открит в търговската мрежа в цялата страна.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Айшенур с пожелания за здраве, любов, късмет и много успехи на музикалната сцена!

 

КАТЕГОРИИ