Честит рожден ден, Невена!

Честит рожден ден, Невена!

На 9 април рожден ден празнува Невена, част от фолклорния дует Калина и Невена. Двете певици са специални гости в предаването “Бащино огнище“ само дни преди този специален ден:

“За нас е удоволствие да бъдем гости на предаването в дните на един от най-големите и хубави празници - Възкресение Христово. Тази година Великденските празници съвпадат с още един специален момент за нас – казва Калина – това е рождения ден на Невена. Пожелавам й много здраве, щастие, сбъднати мечти и много успехи в кариерата като дует“.

Невена също не крие, че е много щастлива, че през 2018 година празникът й съвпада с Великден.

“Ще съчетая празниците, а на рождения ми ден ще бъда с приятели в Пловдив. Аз също си пожелавам здраве и много професионални успехи с моята дуетна половинка Калина и занапред!“


Момичетата са заредени с много нови идеи и дори издават част от плановете си за тази пролет:

“Имаме идея да снимаме два нови видеоклипа – продължават Калина и Невена - Подбрали сме песен от македонския край и една родопска, в сценария на която сме заложили сюжет. Той ще бъде изненада. Ще издам само, че ние ще бъдем облечени с родопски носии. За следващите песни, които ще продължим да снимаме, ще поддържаме нашия стил. Знаете, това са стилизирани костюми, тип етно-рокли с много пъстри цветове и цветя. За  тази година сме подговили и една тракийска китка. Работим и по съвместен проект с наш колега от Музикална компания “Пайнер“.

Калина и Невена казват, че за зрителите на “Планета Фолк“ предстои и още една изненада, но засега предпочитат да не разкриват каква е тя. Допълват само, че се надяват през лятото тя да стане факт.

“В личен план съм много щастлива с човека до себе си. Връзката ни върви много динамично, за времето, в което сме заедно - казва Калина, а Невена признава - В последно време аз съм оставила любовта на малко по-заден план. В момента наблягам на срещи с моите най-добри приятели, на излизания и повече обръщам внимание на себе си, като се надявам да дойде и този ден, в който също да мога да се похваля с такава голяма любов, каквато в момента изживява Калина“.

Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Невена с пожелания за здраве, любов, късмет и още много професионални успехи!

КАТЕГОРИИ