Честит рожден ден, Невена!

Честит рожден ден, Невена!

В днешния пролетен ден, рожденичка е Невена от фолклорния дует Калина и Невена. Изпълнителката посреща празника, заредена с много позитивно настроение, защото още от сутринта я очакваха прекрасни честитки и изненади. Много приятели, близи и колеги поздравиха певицата, а сред първите, които отправиха мили пожелания за нея бе дуетната й половинка Калина. Семейството на Невена пък бе украсило дома им с много балони и празнична декорация, за да направи този различен рожден ден, по-специален за нея. Рожденичката призна, че заради ситуацията у нас в момента, тържеството няма да бъде шумно, а в тесен семеен кръг. Тя се старае да спазва всички наложени мерки и си стои у дома, въпреки че като всеки артист, сцената и срещите с почитателите много й липсват. Затова днес Невена си пожелава здраве и професионални успехи, с надеждата, че скоро ни очакват по-добри дни.

Пред www.planeta.tv тя издаде, че с Калина всекидневно се чуват по телефона и говорят за музика, а вече са готови и с нова авторска песен, която смятат да заснемат веднага след като отпадне извънредното положение. По думите й, мелодията ще бъде особено подходяща за времето, в което се намираме и вярва, че ще се превърне в специална за почитателите на фолклора, защото в нея се пее за празник и за силата на любовта между хората.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Невена с пожелания да е здрава, щастлива, вдъхновена и да успее да реализира и най-смелите си мечти!

 

КАТЕГОРИИ