Честит рожден ден, Росица Пейчева!

Честит рожден ден, Росица Пейчева!

На 5 август е рожденният ден на обичаната народна певица Росица Пейчева. В деня на своя празник певицата е специален гост на голям фолклорен събор в Северна България, където заедно с почитателите на българската народна музика ще се веселят заедно. На следващия ден, 6-ти август, Росица Пейчева ще събере семейството си в любимо кътче на Родопа планина, където с традиционно чеверме и родопска трапеза всички заедно ще отпразнуват рожденния й ден.
Броени дни преди рожденния си ден Росица Пейчева се завърна от екзотично пътешествие в Йонийско море. В компанията на своето семейство певицата се наслади на 10-дневен круиз край приказни острови, красиви заливи и романтични градчета.
Звездата на телевизия “Планета Фолк” остана очарована от безкрайната морска шир, кристалните тюркоазени води и щедрото слънце на островите Лефкада, Кефалония, Меганиси, Атокос, Итака, като не скри, че това е едно прекрасно изживяване, което пожелава на всеки. През месеците август и септември програмата на Росица Пейчева е изпълена с многобройни концертни изяви в цялата страна, а тя споделя, че ще се концентрира и върху реализацията на нови музикални проекти.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Росица Пейчева с пожелания за много здраве, щастливи мигове и нови професионални успехи!

КАТЕГОРИИ