Честит рожден ден, Янко Неделчев!

Честит рожден ден, Янко Неделчев!

Днес поздрави и пожелания за своя рожден ден приема фолклорният изпълнител Янко Неделчев. Певецът ще отбележи своя празник със семейството си, но пред телевизия “Планета Фолк“ той сподели, че е безкрайно благодарен на своите почитатели, които никога не забравят да го зарадват със сърдечни честитки. Специално за тях музикалният канал тази вечер от 21:30 часа ще излъчи едночасова фолклорна програма с видеоклипове от DVD албума “Бисери от Македония”. Янко Неделчев е гост и в рубриката “Песните на България“, където пък разказва историята на народната песен от македонския край “Калино, Калинче“.
Цялата 2018 година е изпълнена с хубави поводи за фолклорния изпълнител, защото наред с личните празници, той ще чества и своя творчески юбилей – 20 години на музикалната сцена. Събитието ще бъде отбелязано с два големи концерта в Разлог и Велинград през месец август. Заедно с Янко Неделчев на сцената ще бъдат негови колеги от музикална компания “Пайнер“, както и танцови формации, с които работи от години. Изпълнителят е готов и с песните за своя 6-ти самостоятелен албум, част от които предстои да заснеме за нова фолклорна програма.
Телевизия “Планета“ и музикална компания “Пайнер“ честитят рождения ден на Янко Неделчев и му пожелават здраве, щастие, късмет и още много нови успехи в музиката!

КАТЕГОРИИ