Честит рожден ден на Диляна Динева

Честит рожден ден на Диляна Динева

Днес своя рожден ден празнува Диляна Динева, част от фолклорния дует сестри Диневи. Певицата се радва на внимание от своите близки, приятели и колеги, които я поздравяват и й желаят много здраве,  професионални и лични успехи. Към тях се присъединяват и продуцентите на изпълнителката от музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета”, които й пожелават много щастливи моменти, нови творчески идеи и фолклорни мелодии, с които да радва почитателите на фолклорните ритми.
Разбира се, още в първите часове на празника, Диляна бе изненадана приятно и от своята сестра Миглена, която сподели следните думи за нея в профила си във Facebook:

“Честит Рожден Ден, сестричке!Щастлива съм, че Бог ме дари, да бъдеш точно ти моя сестра! От цялото си сърце ти пожелавам да си здрава, безкрайно щастлива и винаги красива! Радвай се на хубавите моменти в живота и знай, че аз винаги ще съм до теб и ще те подкрепям!ОБИЧАМ ТЕ!”

Къде ще бъде тържеството засега Диляна Динева не разкрива, но със сигурност то ще бъде много весело и незабравимо за нея. Двете сестри вече работят и по нови мелодии, с които да зарадват почитателите си, а ние се надяваме още тази пролет да чуем част от предложенията на изпълнителките.

КАТЕГОРИИ