Честит рожден ден, Анелия

Честит рожден ден, Анелия

Родена на 1-во число през юли, за Анелия датата 1-ви винаги е носила щастие и късмет. Точно затова певицата вярва, че и тази година рождения й ден на 1 юли ще й донесе много радости и хубави изживявания. Звездата на телевизия “Планета” се радва на многобройни покани за участия в цялата страна и с радост приема срещите със своите почитатели. След участието си в 10-ия сезон на шоуто за имитации “Като два капки вода”, Анелия е насочила целия си положителен заряд в създаването на нови хитове. Певицата работи над нови мелодии, а зрителите на телевизия “Планета” с нетърпение очакват появата им в YouTube канала на “Пайнер” - PlanetaOfficial и в програмата на най-новата музикална телевизия Planeta 4K.
2
Наред с натоварената си клубна програма, в средата на юни Анелия успя да си подари няколко незабравими дни в Гърция. Певицата направи съпричастни своите последователи в социалните медии с изживяванията и емоциите на яхта в Средиземно море.
Днес телевизия “Планета” и Planeta 4K ще зарадват изпълнителката и многобройните й почитатели с най-големите хитове. Часът е 15.30, рубриката – Stars, програмата – Planeta 4K. Пожелания за здраве и вдъхновение за нови красиви песни Анелия получава и от музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета”. Честит рожден ден, Анелия!

КАТЕГОРИИ