Честит рожден ден, Ани Хоанг!

Честит рожден ден, Ани Хоанг!

В първия ден на август, рожденичка от “Пайнер” е Ани Хоанг. В момента тя се е отдала изцяло на своя ресторант, защото той е една от големите й сбъднати мечти. Въпреки че стартът на новия бизнес съвпадна с началото на пандемията, певицата е оптимист за бъдещето на своя кулинарен Рай, защото е вложила душата и сърцето си. Точно тук посетителите могат да похапнат от любимите пици от нейното детство. Разбрахме, че с половинката й, режисьорът Людимил Иларионов, доста усилия и време са вложили, за да открият онези специални движещи се ленти за печене от миналото, от които пиците излизаха топли-топли и ухаещи неустоимо вкусно.

Ако се питате пък коя пица най-често си похапва Ани Хоанг, това без съмнение е Нейно Величество Капричоза, защото тя й е любима.
Със сигурност днес ще бъде един специален ден за рожденичката, защото всяка година Люси успява да я изненада с оригинални хрумки. През годините той е имал и доста екстремни идеи за нестандартни подаръци, но какво й е подговил днес, засега остава само да гадаем.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Ани Хоанг с пожелания за здраве, щастие и много сбъднати мечти!

КАТЕГОРИИ