Честит рожден ден, Ивелина Колева!

Честит рожден ден, Ивелина Колева!

На днешната дата – 21 януари рожденичка е фолклорната изпълнителка Ивелина Колева, за която януари е месец, изпълнен с празници. На 7-ми певицата празнува имен ден, а днес посреща и своя рожден ден. Ивелина Колева не крие, че за нея рождения й ден е много специален, защото съвпада с друг много важен празник:

“21 януари е Бабинден по стар стил и в моя край това е голям празник. Чества се в цяла Добруджа с много запазени стари ритуали“, откровена е звездата.

И въпреки, че тази година не позволява празникът да бъде така пъстър, както преди, вярваме, че 21 януари 2021 ще остави вълнуващи спомени в сърцето на Ивелина Колева.

Още от сутринта тя бе затрупана от многобройни пожелания от близки, приятели и почитатели, а сред най-специалните бяха тези от дъщеря й Вики и сестра й Преслава. Това, което Ивелина Колева си пожелава е най-вече да е здрава, за да продължава да радва почитателите на фолклора с нови песни. Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ отправят поздрав към Ивелина Колева за рождения й ден с увереност, че най-доброто за нея тепърва предстои!

 

КАТЕГОРИИ