Честит рожден ден, Константин!

Честит рожден ден, Константин!

На 17 юли рожденик е Константин, който посреща празника като щастлив родител, обичан съпруг и успешен изпълнител. От ранните часове на деня той получава безброй пожелания от своите близки, приятели и почитатели. Първи го зарадваха за празника, неговата съпруга Надя и двете му деца – Мариана и Александър. В официалната му страница във Facebook пък хубавите думи се увеличават с всяка изминала минута. Неговите администратори събраха цялата обич в искрен и много емоционален пост:

“Честит рожден ден, Коце!!! Желаем ти най-много здраве, любов - всички те обичат, щастие - то те съпътства на всяка крачка, успех – задоволяващ, за да живееш, както си искаш... На добрите хора се случват само хубави неща, за това ти желаем също верни приятели, с които да споделяш радостта от успехите! И никога не се променяй, бъди такъв, какъвто си – лудетина!”


В навечерието на рождения ден на Константин се появи и радостната новина за нова песен, която много скоро ще бъде факт.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Константин с пожелание за здраве и хубав живот, изпълнен с много любов и музика. Запази детето в себе си!

КАТЕГОРИИ