Честит рожден ден, Пепа Янева!

Честит рожден ден, Пепа Янева!

На 13 ноември рожден ден празнува солистката на оркестър “Орфей”, Пепа Янева. Тази година певицата посреща своя празник с още един член на фамилията, 3-месечният син на нейната дъщеря Цветелина Янева. Малкото момченце е най-голямата радост и щастие за всички от семейството. Пепа Янева е родена под знака на Скорпиона, което я прави емоционална, упорита, отговорна и всеотдайна съпруга и майка. На своя рожден ден изпълнителката ще бъде в компанията на семейството си, колеги от оркестъра и приятели, за да вдигнат заедно наздравица за празника.

Певицата сподели пред www.planeta.tv, че за Коледните празници оркестър “Орфей” подготвя няколко нови песни, които ще имат и своите видеоверсии в ефира на телевизия “Планета Фолк”. На 22 февруари 2018 година музикантите от оркестъра ще бъдат част от звездите, които ще пеят в зала “Арена Армеец” на концерта по случай четвъртвековния юбилей на радио “Веселина”. Галена и Цветелина Янева също ще се включат в празничния спектакъл.
Музикална компания “Пайнер”, телевизия “Планета” и “Планета Фолк” честитят рождения ден на Пепа Янева с пожелание за здраве и творческо дълголетие!

КАТЕГОРИИ