Честит рожден ден, Пламен Димитров!

Честит рожден ден, Пламен Димитров!

Рожден ден на 27 октомври празнува популярният български акордеонист и ръководител на орк. Плам, Пламен Димитров. Музикантът вече се радва на вниманието на своите близки и колеги, а особено оригинални в пожеланията си за празника му са неговите почитатели. С виртуозните си изпълнения и сърцатост, Пламен Димитров печели публиката, а тя с радост посреща всички новости около формацията. В началото на октомври, на музикалния пазар се появи петият албум на орк. “Плам“ - “Неверно либе“. Той е юбилеен и посветен на 20-та годишнина от създаването на оркестъра, а в него феновете на българските ритми ще открият интересни композиции, създадени между 2017 и 2020 година.

“Всички умения, които имаме, се стараем да ги вплетем в това, което правим, за да се получи един съвременен, харесван, продаваем продукт, който младото поколение да възприеме по един по-различен начин. А най-вече, за да се продължи българската традиция, да се уважава фолклора, да заема голяма част от нашите народни веселби, сватби и събори“, не крие Пламен Димитров.

За него днес стартира нова лична година, която вярваме, че ще бъде много успешна и изпълнена с хубава музика. Затова музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Пламен Димитров с пожелания за много здраве, творческо вдъхновение и срещи с любителите на българския фолклор!

КАТЕГОРИИ