Честит рожден ден, Васил Вълканов!

Честит рожден ден, Васил Вълканов!

На 17 февруари звездният рожденик е Васил Вълканов, който вече се радва на поздрави от роднини, приятели и колеги. Певецът няма да пропусне да почерпи за здраве и да отпразнува своя рожден ден в компанията на своето семейство. Неговите почитатели наред с пожеланията за празника заявяват, че вече чакат с нетърпение новите му песни. За всички тях Васил Вълканов разкри, че в момента работи по нов проект с композитора от Македония и ръководител на група “Биоритъм” - Цане Петров. Новите мелодии са общо шест – 4 са авторски, а две – изворни. Певецът издава, че е готова и още една композиция, която е съвместно дело с Мария и Магдалена Филатови. Тя е озаглавена “Гурбетчийска тъга” и е по музика и аранжимент на Бобан Мойсовски, а текстът е създаден от Христина Димова. Съвсем скоро предстоят записите на новите песни, които изпълнителят има желание да завърши до края на месеца.

“Надявам се през лятото да е факт третият ми албум с музикална компания “Пайнер” - “Живея, за да пея”. По-голяма част от песните вече имат видеоклипове и са познати на аудиторията“, издава още от плановете си за 2018 година, Васил Вълканов.

Дотогава почитателите могат да се наслаждават на едноименната музикална програма на народния изпълнител, появила се в края на 2017 г. Тя включва шест красиви македонски мелодии, които са заснети в Копривщица. Тази вечер зрителите на телевизия “Планета Фолк”  могат да я гледат от 21.30 ч. в ефира на музикалния канал.
Музикална компания “Пайнер”, “Планета” ТВ и “Планета Фолк” ТВ честитят рождения ден на Васил Вълканов с пожелание за здраве, щастие и творческо вдъхновение за още много хубави народни песни!

КАТЕГОРИИ