Честит рожден ден, Здравко Мандаджиев!

Честит рожден ден, Здравко Мандаджиев!

На 30 юли рожденик е Здравко Мандаджиев. Певецът вече приема благопожелания от близки, приятели и колеги, а тази вечер ще празнува в тесен кръг в любимия си ресторант в Пловдив. Здравко Мандаджиев си пожелава най-вече здраве, за себе си и своите близки, защото това е най-важното. Той признава, че му липсват страшно много срещите с публиката и концертите, затова искрено се надява, скоро животът да се върне такъв, какъвто го познаваме отпреди пандемията.
Междувременно народният изпълнител се радва на лятото и хубавите слънчеви дни. Много често с неговото семейство отскачат до Девин, където не пропускат да отидат на басейн с минерална вода.

Именно на един такъв уикенд певецът направи съпричастни своите последователи в Instagram, където публикува снимка с двамата си сина. Здравко Мандаджиев ги обожава и им е посветил авторска песен, която много скоро ще се сдобие с видеоклип. Специално за рождения ден на изпълнителя, телевизия “Планета Фолк” ще излъчи музикалния филм “На кръстопът” от 19.30 часа.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Здравко Мандаджиев с пожелания за здраве и успехи във всички начинания!

КАТЕГОРИИ