Честит рожден ден на Татяна

Честит рожден ден на Татяна

Лято, море и много положителни емоции… Това очаква Татяна в деня на нейния рожден ден – 17 юни. Певицата се радва не перфектна фигура и изцяло е устремена към нови положителни начинания.

“Изпълнете живота си със смисъл и дела. Развивайте се! Където няма развитие, има деградация… Развивайте се духовно и физически, четете полезни книги, разширявайте кръгозора си, обграждайте се само с мъдри и мили хора, избягвайте хленчещи, критици и клюкари. Не се борете с лошите навици, а ги заменете с добри…” съветва певицата своите последователи в социалните мрежи.

2

“Живей пълноценно и щастливо. Животът е един и той е твоя… Избираш ти колко цветен да го направиш… Подковата никога няма да ти донесе щастие и късмет, докато не я заковеш на копитото си и не започнеш да ковеш като кон!!! По време на спор с любим човек си задай въпроса: Искам да съм прав или щастлив?”, е веруюто, което Татяна изповядва сега.

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” пожелават на Татяна много щастие и късмет в живота, успехи в музикалното поприще и любовта!

КАТЕГОРИИ