Четири диска със златни хитове от Веселин Маринов

Четири диска със златни хитове от Веселин Маринов

Юбилейният четворен албум на Веселин Маринов “Златни хитове” вече е в ръцете на многобройните почитатели на шлагерния бард. Уникалното издание включва два аудиодиска с част от най-популярните му песни, един аудиодиск с най-обичаните балади и DVD с актуалните му видеоклипове.
На трите диска са намерили място само 53 от стотиците прекрасни хитови песни от репертоара на обичания певец, а на видеодиска са се побрали едва 14 от десетките красиви видеоклипове, създадени с екипите на телевизия “Планета”. Това е петата сборна компилация за Веселин Маринов, в която той подбира по различен признак и представя различна част от многохитовия си репертоар, записан през годините и издаден в повече от 20 самостоятелни албума. Сред песните в новата компилация почитателите на звездата с удоволствие ще открият емблематични заглавия като: “За теб, Българийо”, “Горчиво вино”, “Трифон Зарезан”, “Български войник”, “Рожден ден”, “Вино и любов”, както и народната песен “Слънце зайде”.
Албумът  “Златни хитове” е част от програмата за отбелязването на 35 годишнината от началото на творческата кариера на изпълнителя. На 14 март в Дряново стартира и националното турне на Веселин Маринов за тази година.
Финал на юбилейните си изяви певецът ще постави с грандиозен концерт в “Арена Армеец София” на 30 ноември 2016 г. Това обяви самият изпълнител по време на Коледния си концерт в зала 1 на НДК.

КАТЕГОРИИ