“Чуй ме” на Мария и Азис предизвика бум сред меломаните

“Чуй ме” на Мария и Азис предизвика бум сред меломаните

Своята премиера в официалния канал на телевизия “Планета” в Youtube, Planeta Official получи най-новия и дългоочакван от феновете дует на Мария и Азис. Проектът е озаглавен “Чуй ме” и бе приет изключително добре от меломаните. Самата Мария представи втория дует с думите:

“Нова седмица, нова песен, ново видео... Нямам търпение да разбера дали сме улучили в целта отличния Ви вкус с цялата ни обич за Вас “ЧУЙ МЕ”, сподели певицата във Facebook.

Определено успехът, който пожъна песента само за денонощие бе рекорден, защото само за няколко часа видеоклипът на песента бе гледан от над 73 000 абонати в Youtube. Още същата вечер песента вече звучеше и в диско клубовете в цялата страна.
”Чуй ме” е по музика и текст на Азис, а аранжимента е дело на на Калин Димитров. Режисьор на лентата е Людмил Иларионов-Люси, а специално участие в нея взема и балет FAME. За перфектната си визия и този път, Мария се довери на Кирил Чалъков - грим, на Милена Димитрова-Фифи за FETISH, на Красимира Димитрова за HELAN, на Петя Цветкова за Studio Petia, Августина Маркова – Тути – стайлинг, на Костадин Кръстев-Коко и Ermanno Scervino София.

КАТЕГОРИИ