Цветелина Янева: I’m back! #Честито

Цветелина Янева: I’m back! #Честито

Премиера в PlanetaOfficial в  YouTube направи дългоочакваният нов проект на Цветелина Янева, който е първи за нея след раждането на нейния син.
“I’m back! #Честито“ - с тези думи изпълнителката официално представи музикалния проект, озаглавен “Честито“ в социалната мрежа, а почитателите й също имаха повод да празнуват и да се поздравят с новото парче. За кратко видеоклипът предизвика лавина от лайкове и споделяния, а меломаните бяха категорични в своите оценки:

“Браво, Цвети! Ударно завръщане!“, “Нещо ново и леко за слушане! Очертава се да е хит“, “Изключително добър проект!  Успех!“, “Стил и Класа! Цвети Яневa се зaвърнa с як хит! Поздрaвления!“, “Уникална, както винаги това е песен за ушите....Браво! И страхотен клип, просто супер. Завърна се с бърза скорост и очевидно това ще ти голям Хит! Честито“.

Новият сингъл на Цветелина Янева е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, текстът е на Мариета Ангелова, а проектът оживява визуално благодарение на идеите на режисьора Николай Нанков, оператора Георги Марков и стилиста Добромир Киряков. Оригиналното видео успя да грабне зрителите с ефекти, красиви декори и визия, а стайлингът на певицата е умело съчетание между модернизъм и блясъка на стария Холивуд. По време на снимките на клипа Цветелина Янева засне и нова фотосесия с фотографа Георги Малев, от която вече може да видите и първи кадри.

КАТЕГОРИИ