Цветно лято със звездите на “Планета“

Цветно лято със звездите на “Планета“

Лятото е времето, в което можем да си позволим да бъдем по-смели, дръзки и цветни в своя стайлинг. Особено сега, когато ярките и наситени цветове налагат своето силно присъствие в модните предложения за сезона. Звездите на телевизия “Планета“ се славят като едни от най-стилните и модерни дами у нас, които не се притесняват да експериментират и да променят визията си, но едновременно с това се стараят да бъдат еталон за добър стил.

Част от актуалните снимки на поп фолк звездите в социалните мрежи зареждат последователите им с много свежо и цветно настроение. Цветелина Янева изкушава ценителите на красотата с визия в слънчево жълто, а Галена смело преминава през зелено, оранжево и цикламено.

На цвят фуксия в най-новите си снимки залагат още Кали и Теди Александрова. Подчертано лятна е и визията, която Ивана е избрала за Лято 2019, а Малката привлича вниманието с визия в неонови цветове.

Червеното, определяно от астролозите като най-подходящия цвят за зодия Овен, определено стои перфектно на Емилия, която е сред представителите на огнения знак.

В една от снимките й в Инстаграм виждаме, че тя позира с актуалната Heart Bag на Рита Ора и Escada, която е създадена с благотворителна цел, а средствата, събрани от продажбите й, ще бъдат дарени в помощ на жените, оцелели от войната в Косово.

КАТЕГОРИИ