Дами избират мъжка компания за морско парти

Дами избират мъжка компания за морско парти

Изпълнителите на музикална компания “Пайнер” са едни от най-харесваните и предпочитани звезди за летни музикални партита. Не е тайна, че най-горещите купони сега са край морето. Още тази вечер Константин ще вдига градуса на настроението в Слънчев бряг, в култовия “Планета Пайнер Клуб”. В събота за Китен и Царево пътува Джордан, а многобройните фенки вече го очакват там, за да танцуват на най-големите му хитове. Отново в Китен, но в неделя, домакин на морското парти ще бъде Галин. Певецът може би ще остане няколко дни по Черноморието, защото в сряда, 19 юли, ще пее в Слънчев бряг.

Неговите многобройни почитателки с нетърпение очакват да го видят и на плажа, но дали ще му остане време за това или пък отново ще се посвети на тренировки във фитнес залата, още не е ясно.
Неделното парти в морската столица, Варна, ще бъде в ритъма на най-горещите мелодии от репертоара на Фики. Всички очакват той да бъде в компанията на своята годеница Гюлджан, а през следващата седмица певецът отново има повод да  купонясва край морето, защото в четвъртък ще пее в два нощни клуба в Созопол. 

КАТЕГОРИИ