Данна: Прави това, което обичаш

Данна: Прави това, което обичаш

Данна е един от младите изпълнители в поп-фолка, които уверено сбъдват мечтите си. Певицата не крие, че за успеха, освен талант е необходим и много труд. Самата тя успя да завладее всеки със своята харизма и красив глас, а публиката с вълнение очаква новите й песни. Засега Данна не разкрива кога феновете могат да чуят нещо ново от нея, но пък смело може да се похвали, че актуалното заглавие в репертоара й – песента “Нежно“ с Александър Робов се отличи като един от топ хитовете на Лято 2021.
Със сигурност Данна работи по своите предстоящи музикални предложения, а паралелно с това се отдава на любими занимания, които й носят позитивен заряд.

“Прави това, което обичаш“, споделя в един от последните си постове в социалните мрежи Данна, а той подсказва, че зареждащите разходки сред природата са сред нещата, които носят вдъхновение за нея.

Последователите на певицата определено харесват този тип публикации, защото близо 18 000 са лайковете, които новите снимки са събрали. Аудиторията не крие желанието си Данна да ги изкуши с още подобни кадри, както и с нови хитове.

КАТЕГОРИИ