Данна: Щастлива съм

Данна: Щастлива съм

Откровено признание прави едно от новите лица на музикална компания “Пайнер“, Данна. Младата изпълнителката признава пред planeta.tv, че се чувства много щастлива от това, което й се случва в живота в момента:

“Много се радвам, че хората приемат добре моите песни и искат да се забавляваме заедно в клубовете. Те ми дават такава енергия и адреналин, които ме зареждат и ми дават сила да балансирам успешно между училището и участията. Отдавна чаках този момент и мога да кажа, че съм истински щастлива“, откровена е певицата.

Данна разкрива, че “Той“ е тотален хит в предпочитанията на меломаните по време на срещите им, но наред със собствените си песни обича да изпълнява и мелодии от репертоара на Преслава, Анелия, Емилия и други обичани звезди на “Пайнер“. Феновете пък са категорични, че Данна се справя прекрасно на сцената и е истинско удоволствие да слушаш лайв изпълненията й.

Хубавата новина за тях е, че ще могат да слушат на живо любимата си изпълнителка и този уикенд, защото днес Данна гостува в Силистра, а утре вечер - в Карлово.
Певицата е сред идолите на младите хора, които успяват да провокират вниманието им и в социалните мрежи. Всеки пост на певицата се радва на огромен интерес, множество лайкове и споделяния, а над 60 000 вече са последователите й в Instagram.

 

КАТЕГОРИИ