Данна и Маджуна: Обратното броене започва

Данна и Маджуна: Обратното броене започва

Данна – когато чуем името й, без да се замислим ще отговорим, че това е новото любимо име в поп-фолка. Млада, таланлива и амбицирана, певицата вече доказа своя потенциал и пуска хит след хит. Всяка нейна песен докосва феновете, а публикациите й в социалните мрежи са обект на хиляди лайкове. Тази есен своя  официален дебют направи и Маджуна. Той представи песента “За всички бивши“ - трио с Галин и Адам, а появата на видеото веднага насочи вниманието на меломаните към младия изпълнител, за когото мнозина предрекоха, че ще е една от новите звезди на българската музика.
Питате ли се какво се случва, когато се съберат две актуални млади звезди – ражда се нов хит. Ето това са ни подготвили Данна и Маждуна за Есен 2020 – горещ дует, който ще гърми в клубовете.

“Обратното броене започва. Щастливи сме да разкрием, че следващата седмица предстои премиерата на видеото към общия ни проект. Вярваме, че с тази песен ще уцелим предпочитанията на феновете, защото за нас самите тя вече е любима“, откровена е Данна пред planeta.tv.

Не по-малко нахъсан е и Маджуна, който издава, че ритъмът на новото парче ще ви завладее, а текстът – често ще бъде цитиран в статуси и публикации. Каквото и да кажем още ще е малко, затова бъдете нащрек и очаквайте дуета на Данна и Маджуна в PlanetaOfficial в YouTube на 29 октомври - четвъртък, в 4 следобед.

КАТЕГОРИИ