Данна – между онлайн уроците и музиката

Данна – между онлайн уроците и музиката

Едно от новите имена, направили дебют на професионалната музикална сцена през 2019 г. и станали любими на меломаните, е това на Данна. Макар и само на 15 години, Данна е много отговорна към всичко, което прави. Тези дни стои вкъщи, както и повечето хора в целия свят, но ежедневието й е доста натоварено. Първо, защото онлайн уроците вървят с пълна сила и второ – защото младата дама не може да си представи живота без музика, а това я провокира все по-често да си пее любимите мелодии.

Данна неведнъж е показвала афинитета си към по-старите поп-фолк песни, станали емблематични за жанра. Сред харесваните от нея изпълнители са Деси Слава, Преслава, Анелия, Емилия и др. Но певицата харесва и по-модерно звучащи композиции. Последният хит, който представи в ефира на телевизионните канали с марката “Планета” е “Имаш да взимаш”, в дует с друга млада певица – Десита. Точно този видеоклип ще даде и началото на музикалния избор на Данна в рубриката “Хитове – избрано от звездите на “Пайнер”.

Зрителите на “Планета” ТВ вече видяха част от тях от 11.00 часа, а тези, които избират да прекарат деня си с “Планета HD”, могат да се забавляват от 13.00 часа. Тази вечер музикалният избор на Данна продължава от 20.00 ч. по “Планета” и от 22.00 ч. – по “Планета HD”. Скоро очаквайте плейлистата на младата певица и в стрийминг-портала на А1 – Xplore Music, в секцията #вкъщи.

 

КАТЕГОРИИ