Данна обяви предстояща премиера

Данна обяви предстояща премиера

С хубави новини в социалната мрежа зарадва феновете си Данна. Публиката очаква с нетърпение появата на предстоящия дует на певицата с Маджуна, а с общ кадър в Instagram, публикуван преди часове, двамата разкриха, че съвместният им проект ще получи премиера следващата седмица. Дали снимката, която виждаме е част от видеоклипа, ще стане ясно съвсем скоро, но няма съмнение, че предстои хит, който ще владее музикалните класации и сърцата на меломаните. И двамата изпълнители са сред най-актуалните имена в българската музика в момента, така че е съвсем закономерен интересът, който предизвика тази новина.

“Вярваме, че с тази песен ще уцелим предпочитанията на феновете, защото за нас самите тя вече е любима“, не крие Данна, а Маджуна издава, че текстът често ще бъде цитиран в статуси и публикации.

И двамата са категорични, че ритъмът на новото парче ще завладее меломаните. И въпреки, че ситуацията наложи първоначалната премиера на песента да бъде отложена, изпълнителите не крият радостта си, че сега, в навечерието на предстоящите празници, ще могат да подарят на публиката страхотни емоции със своя първи дует.

КАТЕГОРИИ