Денис Теофиков отбеляза една година на сцената

Денис Теофиков отбеляза една година на сцената

Денис Теофиков отбеляза една година от старта на своята професионална музикална кариера. На 8 октомври 2018 година в ефира на телевизия “Планета HD” бе премиерата на дуета му с Цветелина Янева “Грешка беше”, а песента веднага спечели адмирациите на меломаните. Една година по-късно видеоклипът се радва на 17 милиона гледания в канала PlanetaOfficial в YouTube:

“Една година, откакто излезе песента “Грешка беше”, която вече има 17 милиона гледания в YouTube”, написа развълнуваният млад изпълнител в своя Instagram профил.


Първата изява на голямата сцена на Денис Теофиков беше също с “Грешка беше”. Това се случи на спектакъла “17 години телевизия “Планета” в зала “Арена Армеец” в София на 4 декември. Публиката буквално полудя и възнагради с аплодисменти Денис Теофиков и Цветелина Янева. Днес младата музикална надежда на телевизия “Планета” се радва на обичта на почитателите на поп-фолка, които го приемат като новия тийн-идол.

Феновете вече са нетърпеливи и очакват датата 3 декември 2019, когато телевизия “Планета” с концерт ще отбележи своя рожден ден. На сцената в зала “Колодрума” в Пловдив със сигурност ще се появи и Денис Теофиков, а кои ще бъдат песните, които той ще представи, певецът все още обмисля. Със сигурност публиката няма да остане равнодушна и ще пее заедно с него.

КАТЕГОРИИ