Денис Теофиков разкрива коя е любимата му песен

Денис Теофиков разкрива коя е любимата му песен

Интересът към Денис Теофиков нараства с всеки изминал ден и това не е случайно, защото само с няколко песни, той успя да се нареди сред музикалните идоли на тийнейджърите. В последното си интервю за македонския сайт Estrada World той споделя, че винаги е мечтал да се занимава с музика и за него е чест да наследи таланта на своите родители. Кариерата му стартира с дуета “Грешка беше” с Цветелина Янев, който го превърна в звезда за една нощ.

“Тази песен е моята визитна картичка, защото това е първата ми записана песен. Дори в моя профил в Instagram, описанието ми казва, че първата ми песен е с Цветелина Янева.”


Успехът на дебютния проект на Денис Теофиков, бе повторен и от първата му самостоятелна песен, баладата “Мило мое”. Хитовата серия продължи и с двата дуета с Емилия – “Акула” и “Тръгвай си”, където Денис Теофиков показва и умела актьорска игра:

“Трябва да призная, че беше трудно и изморително. Непрекъснато изучавах реплики, а на терен имаше и професионален актьор, който ни помогна със съвети как да говорим и да влезем в образ.”


Певецът споделя мнението, че външният вид е много важен в днешно време и много влияe върху това, което правиш. Затова е щастлив, че непрекъснато получава комплименти от своите фенове за това как изглежда.

“Що се отнася до моя стайлинг, опитвам се да съм в крак с модата и модните тенденции. Има хора, които се грижат за моя външен вид.”

Въпреки славата, младият изпълнител продължава да е нормално момче, което обича да играе електронни игри, да гледа телевизия и да излиза с приятели. Специално за своите почитатели в нашата съседка, Денис Теофиков издава, че любимата му македонска песен е “Македонско девойче”, защото най-много му “лежи” на сърцето и с нетърпение очаква първата си среща с многобройните си почитатели в Македония.

КАТЕГОРИИ