Денис готов да атакува нощния живот с ново парче

Денис готов да атакува нощния живот с ново парче

Новината за предстоящия рестарт на работата на заведенията в страната е очаквана с вълнение от звездите на телевизия “Планета“ и техните почитатели. Срещите им в клубовете носят много позитивни емоции и радост за младите хора, които са нетърпеливи да се забавляват с любимата си музика на живо. Един от певците, решили да подгреят аудиторията в очакване на старта на нощния живот е Денис, който разкри, че има нова песен.

“Парчето е готово още от ноември 2020 година, но тъй като е изпълнено със заряд исках да го представя в момент, в който ще можем заедно да му се насладим с публиката. Затова задържах премиерата му, но мисля, че вече е време да издам, че това ще се случи съвсем скоро. Остават финални моменти от работния процес по видеото, така че очаквайте скоро моето ново предложение“, споделя изпълнителят.

На този етап той не разкрива заглавието на проекта, но пък издава, че той е с типично поп-фолк звучене и ще бъде дует. Вярва, че публиката ще го хареса от първо слушане.

В момента певецът продължава да работи и по нови идеи, защото е зареден с много желание да представи интересни песни на меломаните. В дните, когато не е в звукозаписното си студио обича да е сред природата, в компанията на любими хора или да спортува.

КАТЕГОРИИ