Деси Слава: Нещо ново се задава

Деси Слава: Нещо ново се задава

Дългоочаквана новина сподели преди дни Деси Слава с последователите си в социалните мрежи. В своя публикация изпълнителката издаде, че “нещо ново се задава“, а най-запалените й почитатели се досетиха, че тя е заснела видеоклип на новата песен, за която разказа в предаването “Автограф“:

“Мисля, че се получи хубаво, танцувално и комерсиално парче. Музиката и аранжиментът са на Даниел Ганев, текстът е на Петър Петров – разкри Деси Слава в ефира на “Планета“ и допълни – Идеята за клипа е много интересна, няма да бъде просто имиджов, а ще разказва нещо. Искахме с екипа, гледайки видеото, накрая зрителят да остане с усещането за най-различни чувства и нюанси. Малко ще го накараме да се замисли”.


Със сигурност предстоящата премиера ще провокира интерес сред зрителите, но засега певицата не дава срок за появата на лентата. Докато това се случи, публиката може да се забавлява с хитовете на Деси Слава в нощните клубове. Тази вечер изпълнителката ще поздрави с песен сънародниците ни във Великобритания, защото е специален гост на парти в българския ресторант Уникат – 2 в Лондон. Ако сте в английската столица, не пропускайте да споделите тази музикална вечер със звездата на телевизия “Планета“, защото Деси Слава знае как да направи всеки купон – незабравимо изживяване. На 25 ноември певицата ще пее за феновете си в София, а на 29-ти - за тези в Бургас.

Кулминация в лайв изявите й обаче ще бъде участието в концерта “Планета на 18“ на 3 декември в зала “Колодрума“, в Пловдив. За тези, които все още не са навършили пълнолетие, напомняме, че за да бъдат допуснати до своите места в залата, трябва да бъдат с придружител и да носят със себе си попълнена ДЕКЛАРАЦИЯ, която може да бъде изтеглена от тук. Началният час на спектакъла е 19:00, а билети за него може да откриете в мрежата на Eventim.

КАТЕГОРИИ