Деси Слава е готова да стане майка отново

Деси Слава е готова да стане майка отново

Това признава Деси Слава в откровено интервю за рубриката “От моето детство”. Певицата започва този разговор с много емоционален спомен – за първото интервю в живота си, което отново е било пред мениджъра на телевизия “Планета” – д-р Хари Янакиев. Затова и този път тя съвсем открито отговаря, както на традиционния за рубриката въпрос – за любимите си песни от детството, така и на няколко по-провокативни, но интересни за почитателите й въпроси. Сред тях е този за майчинството, особено актуален тази година сред звездите на “Пайнер”.

“Децата са това нещо, което ще остане гордостта и радостта след време”, признава певицата и не крие, че пеенето, песните и славата са до време, защото за много малко изпълнители това е призвание до живот.


Натовареният ритъм на живот, който водят тя и колежките й, често прави така, че личният им живот остава на заден план. Затова и Деси Слава признава, че е приела новината за бременността на Емилия, Галена и Джена с радост и им пожелава прекрасни моменти. На въпроса дали самата тя е готова за второ дете, Деси Слава отговаря така:

“Защо не, ако Господ е предопределил да имам още едно дете – с удоволствие. Няма как да избягаме от съдбата си”.

Певицата споделя, че самата тя по-често е чела приказки на своя син Майки, когато е бил малък, отколкото да му пее песнички, но все пак не е пропуснала вечните детски мелодии, с които всеки от нас е израснал. Първата песен, която тя е запяла е била “Радо, Радо, бяла Радо”, научена от баба й Рада, която е била известна с красотата си.

КАТЕГОРИИ