Диляна Динева с приказен рожден ден за Дария

Диляна Динева с приказен рожден ден за Дария

Лятото на 2017 година донесе прекрасни емоции за сестри Диневи. След като фолклорният дует отбеляза 10 години на професионалната музикална сцена и представи три нови видеоклипа за своите многобройни почитатели, сега хубавите мигове продължават с поредица от лични празници за двете сестри. На 26 юли Миглена Динева отбеляза своя рожден ден, а вчера – 8 август Диляна Динева и любимият й Стоян Генов - Стоки, ръководител на “Стоки Бенд”, отпразнуваха първата годинка на своята дъщеричка Дария. Родителите организираха приказен празник за своята принцеса, а в първите часове на деня Диляна Динева не пропусна да сподели вълнението си с последователите си в социалната мрежа:

“Днес е специален ден за нашето семейство. Ден, в който преди една година нашето малко съкровище се появи на този светъл свят и ни обърна живота. Изпитахме толкова нови чувства, за които не сме си и представяли, че съществуват. Спомням си момента, в който чух първия плач, момента в който я погледнах за първи път, тя беше толкова малка и крехка, а толкова прекрасна. Честит Първи Рожден Ден на най-прекрасното за нас детенце, Дария! Желаем й да бъде здрава, любознателна и изпълнена с неспираща енергия за живот!”

В професионален план сестри Диневи продължават активно да работят по новите си музикални проекти, като обещават, че част от песните скоро ще реализират като телевизионна продукция.

КАТЕГОРИИ