Диляна Динева вдига наздравица за рожден ден днес

Диляна Динева вдига наздравица за рожден ден днес

На 27 март своя рожден ден празнува една от солистките на фолклорния дует Сестри Диневи - Диляна Динева. За представителите на огнения знак Овен, родени на този ден астролозите казват, че притежават огнен темперамент, сила и енергия, с които имат шанс да постигнат почти всички цели, а сред известните личности, родени на тази дата са - Куентин Тарантино, Марая Кери и др. Сред звездните рожденици е и изпълнителката на “Пайнер“, която вече събира честитки за своя празник от близки и почитатели, които засипаха профила й в социалната мрежа с оригинални пожелания.

Предвид епидемиологичната обстановка в страната, Диляна Динева няма да прави шумно парти, но приятни изненади за нея със сигурност ще има. Тя ще бъде в компанията на своето семейство, а това, което си пожелава на този ден е само да е здрава и до нея да бъдат любимите й хора. Вярва, че всички ни очакват по-добри времена. За Сестри Диневи пандемията даде време, в което да работят върху нови идеи и да създават нова музика.

“Все по-често с нас се свързват хора, които споделят, че следят нашето творчество и забелязват, че не правим компромис по отношение на песните, които предлагаме на публиката. Това много ни радва и сме благодарни на почитателите ни, че оценяват труда ни. Ще продължаваме да работим и да ги радваме с хубава музика. А още следващата седмица ни предстоят записи на две авторски песни, за които планираме да реализираме и представим техните видеоклипове през пролетта”, споделя Диляна Динева.

Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Диляна Динева с пожелания за здраве, късмет, щастие и нови професионални успехи!

КАТЕГОРИИ