Димана: Човек трябва да открива нови хоризонти и да се развива

Димана: Човек трябва да открива нови хоризонти и да се развива

Тази седмица Димана посреща екипа на “Звездно” в града, където живее от години – Пловдив. Певицата застава пред камерата минути след като е взела с отличие последния си за този семестър изпит. Почитателите на Димана знаят, че тя е студентка в трети курс, специалност “Музикална педагогика” в ПУ “Паисий Хилендарски”.

“Всяко едно образование и обучение ти носи много неща, обогатява те и смятам, че всеки човек трябва да открива нови хоризонти, да придобива нови знания и умения, и да се развива като личност”, категорична е Димана пред водещата Петя Костуркова.

Наред с музикалните проекти певицата се е отдала и на своето хоби, благодарение на което се разтоварва и зарежда с нови сили – грима. Тя вярва, че всеки има много таланти, стига да ги потърси в себе си и да ги открие, а колкото по-ангажиран е човек толкова по-пълноценен и удовлетворен се чувства. Димана признава, че самата тя успява да съчетава всичко, дори е по-организирана, когато ежедневието й е изпълнено с повече задачи. По повод новата си страст, която демонстрира и пред зрителите на телевизия “Планета” - грима, изпълнителката признава.

“Радвам се, че открих този талант в себе си. Гримирането ми доставя различно усещане и удоволствие. Чувствам се много удовлетворена, когато виждам усмивките на хората след като са ми се доверили да ги гримирам. Разбира се, музиката за мен винаги е била и ще си остане моята най-голяма любов”.

По отношение на музикалните проекти изпълнителката споделя, че е направила една пауза, която до голяма степен е била умишлена – на мнение е, че преекспонирането на един изпълнител не винаги е добра идея, затова и тя си е дала малко повече време, за да обмисли добре предстоящия си сингъл, който съвсем скоро ще представи на публиката.

“Песента ми пасна от раз, съвсем скоро предстои и заснемането на видеоклип към нея”, разкрива за финал Димана.

КАТЕГОРИИ