Димана атакува клубовете с нов сингъл

Димана атакува клубовете с нов сингъл

Първият видеоклип в ефира на телевизия “Планета” и в Planeta Official в YouTube за месец април идва от Димана и носи заглавие “Без мен не можеш”. Песента е авторски проект по музика и аранжимент на Даниел Ганев и текст на Анастасия Мавродиева, а Димана отново се отличава с безпогрешния си усет за хитове. Появата на видеоклипа веднага провокира  меломаните да споделят мнение, че “Без мен не можеш” има всички качества да завладее и ефира, и клубовете, и класациите. Видеоклипът представя певицата в няколко различни и модерни визии, които допринасят за красивата картина. За тях изпълнителката се довери на Радина Енчева /стил/, Джулия Ангелова /грим/ и  Момчил Спасов /коса/.
Кадрите са реализирани от режисьора Николай Скерлев, а акцент са няколко интригуващи визии и декори. Сценичен партньор на Димана пък е Атанас Топузов.
Звездата на телевизия “Планета” сподели, че настроението, което носи “Без мен не можеш” е много позитивно и напълно в унисон с пролетта, която вече настъпи. Певицата се надява да е оправдала очакванията на своите фенове и тази песен да се превърне в едно от любимите им заглавия този сезон.

“Димана е уникален изпълнител! Пее уникално! Песента е свежичка и приятна за слушане!”, “Браво, Димана! Припевът кърти. Очаквам поне още една песен тази година”, “Най-добрата!!!! Много яка и уникална!!! Голям поздрав! Браво”, “Всичко е на много високо ниво- клип, мелодия, текст, аранжимент! Песента си е яка!”, са първите оценки на публиката, които със сигурност ще зарадват Димана и екипа, които стоят зад “Без мен не можеш”.

От своя страна изпълнителката не пропусна да отправи благодарности към всеки, участвал в създаването на този проект, както и на най-близките си хора за любовта и подкрепата.

КАТЕГОРИИ