Димана и Габриела на ваканция в Слънчев бряг

Димана и Габриела на ваканция в Слънчев бряг

Летните дни изкушават всеки да се отдаде на заслужена почивка и да релаксира край морския бряг. Много от звездите на телевизия “Планета” вече споделиха първи кадри от своите ваканции, а сега е ред и Димана да издаде къде е избрала да почива тази година. Певицата сподели пред телевизия “Планета”, че вече е в Слънчев бряг и се радва на първата си морска почивка за тази година. Компания на изпълнителката правят нейната дъщеричка Габи и братовчедка й Елена с нейната дъщеря. Дамите са повече от щастливи да споделят своето лято и се забавляват пълноценно. През деня те предпочитат да са на плажа, а вечер не пропускат да се разходят по крайбрежната алея или по красивите малки улички на стария Несебър. Певицата разкрива, че това лято не е посветено само на почивка, а и на работа по музикалните й проекти. Тя подготвя нова фолклорна мелодия, но на този етап признава, че е рано за повече подробности.
Паралелно с това Димана отделя голяма част от ежедневието си и на своята нова страст – грима, а ние ще издадем, че Айшенур се довери именно на своята колежка за макиажа в новия видеоклип, който ще представи в ефира на “Планета Фолк”.
Съвсем скоро Димана ще празнува и своя рожден ден на 30 юли. В аванс тя сподели, че ще го отбележи в тесен семеен кръг, но със сигурност за нея ще има и много изненади, които ще направят празника й още по-хубав.

КАТЕГОРИИ