Димана и Сиана подготвят дует

Димана и Сиана подготвят дует

След успеха на самостоятелния проект “Да й вдигна ли”, Димана ще представи ново парче, което ще бъде дуетно.

“Със Сиана подготвяме съвместна песен, даже в момента работим, но засега е рано да издавам повече”, сподели Димана в “Звездно”.

Изпълнителката уточни, че по първоначални планове двете певици смятат да зарадват феновете с нея през лятото на 2014 година. Дуетът на звездите на музикална компания “Пайнер” ще бъде по музика на Даниел Ганев, който усилено работи в момента по нея. Димана сподели още, че е много благодарна на Сиана за артистичното й превъплъщение в клипа “Да й вдигна ли”, предизвикал интерес сред меломаните.

“Сиана е страхотен изпълнител и има усещане за нещата, затова нямам търпение нещата да се случат”, не крие още певицата.

Тази пролет Димана ще зарадва феновете не само с поп-фолк проект, но и със своята интерпретация на популярна фолклорна мелодия. Това е родопската песен “Пустоно лудо и младо”, която е любима на певицата и ще я чуем в нов аранжимент, направен специално за нея от Митко Петров.  След Великден песента ще бъде заснета и представена в празничната фолклорна програма “Пролет в Приказките”.

КАТЕГОРИИ