Димитровград празнува със звездите на “Пайнер”

Димитровград празнува със звездите на “Пайнер”

От днес стартират празничните концерти по случай Деня на Димитровград, които ще продължат три дни. Тази година се отбелязват 69 години от създаването на Димитровград. Народното веселие по случай празника се провежда под патронажа на Общината и кмета на града - Иво Димов. Няколко от водещите имена от каталога на “Пайнер” ще бъдат специални гости на празника и това не е случайно, защото именно Димитровград е родното място на най-голямата музикална компания в България.
На 31 август жителите и гостите на Димитровград ще имат възможността да празнуват с една от най-актуалните, обичани и атрактивни звезди в “Пайнер” - Деси Слава.

На 1 септември на празничната сцена ще излезе Бялата роза на българската народна музика, легендарната Славка Калчева. Няма празник, на който да не прозвучи нейната емблематична песен “Бяла роза”, превърнала се в символ на тържеството на българщината по света. Българската фолклорна палитра ще се допълни и от виртуозните изпълнения на музикантите и солистките на оркестър “Пловдив”, които ще се появят на сцената след Славка Калчева. Те обещават много положителни емоции на всички, дошли да празнуват на градския площад Деня на Димитровград.

КАТЕГОРИИ