Джена е звездата с първи фен клуб във Варна

Джена е звездата с първи фен клуб във Варна

На 23 април във Варна се проведе първият в историята на поп фолка фен клуб във Варна, а Джена бе звездата, посрещната от феновете в морската столица за първи път. Домакин на това дългоочаквано от всички събитие бе един от популярните клубове в града, в който се събраха хора от различни възрасти, които харесват изпълнителката и нейните песни.

“Вълнението бе огромно, както за мен, така и за моите почитатели. Благодаря на всички, които дойдоха и с които изживяхме няколко незабравими часа”, сподели след събитието Джена.

Много изненади, цветя и писма бяха подготвили феновете за певицата, която пък ги зарадва с интересни игри и подаръци. Джена не пропусна да поздрави своите гости и с много хитове от своя репертоар, а за финал бе подготвила красива торта за всички, за да бъде този празник наистина незабравим.
Всички интересни моменти от фен клуба на Джена във Варна може да видите в предаването “Бъди звезда”, чийто водещ Атанас Михайлов бе водещ и на събитието, а срещите с Джена продължават с фен клубове в Пловдив - на 8 май в Secrets club и в София – на 13 май в Plazza Dance Sofia.

КАТЕГОРИИ