Джена и Атанас Стоев-младши, влюбени и щастливи!

Джена и Атанас Стоев-младши, влюбени и щастливи!

Първото съвместно интервю на Джена и Атанас Стоев-младши в “Бащино огнище” е изключително емоционално и вдъхновяващо. Двамата са влюбени и преживяват прекрасни моменти на лична и професионална хармония и творчество.

“В процес сме на създаване на първия ми фолклорен албум – споделя Джена – Това е една моя мечта, която от доста години искам да реализирам. Народната песен е едно поприще, на което трябва да се стъпва много фино и много отговорно. Аз знаех, че дойде ли момента да издам своя фолклорен албум, трябва да съм подготвена по най-добрия начин. С оркестър “Канарите” решихме да направим съвместен проект малко след като с Наско се събрахме. Песента обедини това наше желание”.

Всичко започва на 15 септември 2015 г., когато оркестър “Канарите” чества своя юбилей на музикалната сцена в Стара Загора. Джена е от специалните гости на оркестъра и изпълнява няколко канарски песни с тях.

“Концерта в Стара  Загора беше най-важния в моя живот – споделя Наско Стоев-младши – защото там срещнах Джена – моята единствена и голяма любов! Там бяхме заедно на сцената за първи път. Ще ни виждате все по-често заедно.  Наскоро с Джена направихме две песни. Едната “Севдалино, моме” е моя любима канарска песен, която записах с най-любимия си човек”.
“Когато влязохме в студио се оказа, че гласовете ни толкова приятно си пасват и толкова хубаво звучат заедно – допълва Джена – Изпитахме огромно удоволствие!”.


Двамата влюбени са щастливи и от факта, че постоянно са заедно  и в професионален и в личен план. Последното им най-вълнуващо преживяване е пътуването до Израел. Поводът е концерта на “Канарите” в Тел Авив, след което се отправят към Йерусалим и Светите места. Джена успява да отдели няколко дни от натоварената си професионална програма и да е до своя любим.

“Много емоционално беше това преживяване – казва Джена – Успяхме да видим много важни за нас, християните, места – Божи гроб, пътят на Христос, изпълнен с мъки и страдания... Много свято място, на което ние още веднъж се врекохме един в друг. Мисля, че това пътуване ни сплоти още повече”.

В края на разговора Джена и Наско не пропускат да акцентират на голямото събитие, което предстои:

“Както знаете, ние сме в трескава подготовка за най-важното събитие в нашия живот – казват влюбените – Сватбата ни предстои. Вълнението е огромно. Бихме искали да бъдем пример за хубавата и чиста любов!”.

Междувременно Джена се готви за своя Гергьовски концерт за своите почитатели в Мюнхен, които с нетърпение очакват гостуването на своята любима певица на 6 май. Тя е подготвила богат репертоар, който включва най-големите й попфолк хитове и обичани народни песни. 

снимки: Веселин Скерлев

 

КАТЕГОРИИ