Джена изпраща 2016 година обичана и обичаща

Джена изпраща 2016 година обичана и обичаща

За Джена 2016 година е сред най-хубавите в личен и професионален план. Певицата встъпи в брак с мъжа на живота си Атанас Стоев - младши, а приказката продължи с новината, че двамата ще стават родители. Щастливото събитие се очаква през пролетта на 2017 година. В момента Джена се чувства прекрасно, щастлива е и това й личи. Заслуга затова имат и нейните почитатели, които не пропускат клубните изяви на своята любимка. Засега музикалните срещи продължават, а със сигурност до началото 2017 Джена има две участия в Пловдив.

След последния си концерт в Бургас, изпълнителката побърза да сподели своето вълнение в официалната си страница във Facebook:

“Аз съм щастлива и заредена от срещата си с вас в Бургас снощи и ви благодаря, за подаръците, обичта, посрещането, емоцията, препълнения клуб и многото прекрасни пожелания. Пътувахте от различни градове и държави, за да изкараме една последна нощ заедно и се получи страхотен live концерт. Обичам ви и очаквам купона днес да продължи и в следващия град из страната. Тази нощ пея в Пловдив в Spirit Club. Благодаря на собствениците, че ме поканиха още веднъж, за да можем да си попеем и да споделим силата на песента.”

В Новогодишната нощ Джена отново ще бъде в Пловдив, в новия 7 Sins Night Club, където ще посрещне 2017-та със своите почитатели, избрали да празнуват в Града под тепетата.

снимки: Йордан Петков, Club Astoria Burgas

КАТЕГОРИИ