Джена обещава два албума през 2020

Джена обещава два албума през 2020

В навечерието на Деня на влюбените Джена и Атанас Стоев - младши разкриха в телевизионен ефир как се чувстват като семейство и какво им помага да съхраняват любовта си.

“Тази година празнуваме 5 години, откакто се запознахме, и 4 години от нашата сватба – казва певицата в “Папараци”, а нейният съпруг допълва – Не знам кога е Празника на влюбените, понеже всеки ден го празнувам, всеки ден съм влюбен, от сутринта се влюбвам в нея и така, докато заспя.”

Двамата признаха още, че обичат сами да се грижат за своя син и използват всяка свободна минута да са заедно с него.

“Ние държим да сме заедно. Аз, лично, държа да го гледаме, колкото се може максимално. Намалихме участията, за да може да споделяме заедно времето си и най-вече, той да расте до мама и тате, защото всяко едно дете има нужда от мама и от тате. Той не ни пуска никъде. Откакто се е осъзнал, застава на вратата и започва да ни разпитва – кой къде отива, защо отива, него кой ще го гледа и държи да е с нас”, обяснява щастливата майка.

“Вечерно време, когато не сме на работа и сме си в къщи, и сме си легнали двамата с нея, той си е на неговото легло, идва при нас, гушка ни двамата и казва: “Тати, цункайте се”, откровен е гордият татко.

Джена споделя още, че да правиш музика е много отговорно. Затова, в този период тя остава насаме със себе си и чувствата, душата си, ги изказва на белия лист.

“Използвахме януари за много записи с оркестър “Канарите” и приготвихме втория фолклорен албум, обещан на почитателите ни. Също така тази година подготвям и моя албум. Той също ще бъде факт. Така че ще има два нови албума до края на годината. За финал искам да кажа, че тази любов я държим, защото когато имаме някакви ситуации, както каза един наш познат тези дни, счупените неща не ги хвърляме, а се стараем да ги сглобим и да ги съберем, може би, това ни държи и нас двамата.”

КАТЕГОРИИ