Джена отпразнува 30-годишен юбилей със семейството и приятелите си

Джена отпразнува 30-годишен юбилей със семейството и приятелите си

Със стилно парти в София, Джена отпразнува своя рожден ден, който бе на 3 юли. Тази година празникът за звездата бе по-специален, защото тя навърши 30 години. Това бе причината тържеството да бъде по-специално, но и този път певицата избра компанията на най-близките си.
В официалния си профил във Facebook тя разкри част от емоциите, които съпътствата тържеството, а за първи път официално представи и своето семейство пред почитателите си.
Те пък от своя страна пожелаха на изпълнителката винаги да бъдат заедно и все така щастливи, както изглеждат в този момент и още дълги години да правят по една хубава снимка на този ден.
Разбира се, сред гостите бе и екипът, с който Джена работи по своите проекти и винаги е до нея. Наскоро тя сподели, че винаги зад успеха на една личност се крият лица, без които не можем. Затова и съвсем закономерно, под една от снимките с тях, тя написа: “Безценната ми група”.
За своя рожден ден Джена си пожела единствено здраве за себе си и близките си, като и този път не пропусна лично да отговори на многобройните честитки от феновете си.

КАТЕГОРИИ