Джена с фен клуб в 3 града

Джена с фен клуб в 3 града

Една от любимите поп-фолк звезди на България, Джена ще се срещне с многобройните си почитатели. Това ще се случи в три български града, в които специално ще бъде организиран фен клуб на изпълнителката. Първи със своята любимка ще се срещнат феновете във Варна на 23 април, а домакин на събитието ще бъдe Plaza Night във Варна. След това Джена ще посрещнат меломаните в Пловдив – на 8 май в Secrets club и тези в София – на 13 май Plazza Dance Sofia. Началният час за срещата на Фен клубовете е насрочена за 16:00 часа, което да позволи на партито да присъстват и почитатели, които са по-малки и нямат възможност да посетят участията на певицата.
Джена е сред изпълнителите, които всекидневно подържат връзка с почитателите и се допитва до мнението им за своите проекти и начинания. Джена признава, че няма търпение да се срещне с всички тях защото те се нейният стимул за всичко.

“Обичам ви мили мои почитатели. Докато ви има вас, ще ме има и мен”, сподели тези дни певицата във Facebook и им благодари за страхотните писма и подкрепа за актуалния й проект “Спри да ми досаждаш”.

Този уикенд Джена ще бъде специален гост и на своите почитатели извън страната. Домакин на партито ще бъде Гент в Белгия.

КАТЕГОРИИ